×
Bun venit!

Spoturi pe sina

Se afiseaza 1-81 din 81 produs(e)

Sistemele de iluminare pe sina sunt utilizate mult mai frecvent in sectorul comercial. La urma urmei, „complexul” este standard aici - in lanturile de magazine, de exemplu, spoturi si lampi suspendate care pot fi repozitionate flexibil in orice moment pentru a lumina gama de produse in schimbare. In muzee, acestea ofera iluminat directionat pentru expunerea exponatelor.

In toate domeniile de aplicare, atat private, cat si comerciale, flexibilitatea ridicata a iluminarii pe sina - chiar si dupa instalare - ii confera valoarea.

Space-Lighting.ro are o gama de spoturi pe sina LED dar si spoturi pe sina cu soclu GU10 cu o paleta larga de culori si caracteristici luminoase, esentiale pentru a pune in valoare imaginea de ansamblu.

Spoturile LED pentru sina  au diferite culori de temperatura, calda(3000K), neutra(4000K) sau rece(6000K) cu Indici de Redare al Culorilor: CRI 90, CRI 92 si UGR scazut sub 10.

Gradul de protectie aferent , IP 20.

Puteti sa rotiti spoturile LED pe sina la 360 ​​° si sa le deplasati de-a lungul pistei pentru a indrepta si concentra lumina pentru a evidential fotografii, lucrari de arta si alte caracteristici decorative.

Acestea se pot aplica in orce zona:

-bucatarie

-hol

-dormitor

-baie

-sufragerie(living)

-birou office

-sala conferinta

-hotel, receptie, etc.

Citeste mai mult

Meniu