×
Bun venit!

Plafoniere

Se afiseaza 1-120 din 164 produs(e)

Plafoniera, corpul principal de iluminat!

Corpurile de iluminat sunt foarte importante pentru doua motive: sunt  principala sursa de iluminare si stabilesc tonul pentru spatiul casei. Ele ofera iluminare functionala, astfel incat sa puteti vedea ceea ce faceti,  dar una dintre cele mai importante caracteristici fiind, crearea de zone evidentiate, umbre, personalitate si caracter. Toate acestea inseamna ca alegerea plafonierelor potrivite este o parte cruciala a designului interior si a stilului casei.

Fiecare camera din casa dvs. trebuie sa fie iluminata corespunzator, astfel incat sa puteti  indeplini chiar si cele mai elementare sarcini ale vietii : curatare, distractie, relaxare, gatit sau chiar exercitii.

Plafonierele led ofera lumina pentru a face toate aceste activitati confortabil. Cu ajutorul comutatoarelor/variatoarelor  poti schimba complet starea de spirit a unei camera cu nuante  grozave  ce pot conduce personalitate  designului. Cu ajutorul plafonierelor dimabile, puteti aranja cantitatea potrivita de lumina functionala sau ambientala.

Plafoniera potrivita pt fiecare camera

Fiecare camera trebuie tratata pentru ceea ce este proiectata in utilizare. O baie, de exemplu, are nevoie de lumini de tavan diferite fata de o camera de zi sau un dormitor este diferit de o sufragerie, iar bucataria dvs. are nevoie de lumini diferite fata de hol. Pentru bucatarie, birou, baie si hol se recomada folosirea luminilor cu temperatura de culoare rece, 6000K deoarece, lumina albastra nu oboseste ochii ci ii energizeaza. Pentru dormitor si sufragerie se recomanda luminile cu temperature de culoare calda, 3000K, deoarece produc o atmosfera placuta, relaxanta, calda.

Gama magazinului nostru

Space-lighting.ro va ofera o gama variata de plafoniere atat led cat si cu dulie.

Plafonierele LED: cu o gama variata de culori si materiale, acestea aduc placerea lumini LED in trei temperaturi de culoare:

-3000K (lumina calda)

-4000K (lumina neutral)

-6000K (lumina rece)

Totodata acestea prezinta Indice de Redare al Culorilor in diferite configuratii: CRI 80, CRI 90, CRI 92 si Grad de Protectie la umezeala si praf: IP20-IP67

Plafonierele cu dulie: cu o gama variata de culori si materiale, mai putin pretentioase fata de cele LED, montaj usor, acestea fiind echipate cu becuri LED economice de diferite dulii: E27, GU10, G9 sau E14.

Plafonierele se complementeaza cu aplicele, spoturile aplicate sau incastrate, corpurile de baie.

Aplicabilitate:

-plafoniere pentru baie,

-plafoniere pentru bucatarie, 

-plafoniere pentru living,

-plafoniere pentru hol, etc

Citeste mai mult

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Autentificare

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Autentificare