×
Bun venit!
Filtreaza pendule si suspensii tavan
Pret
-
Putere
Temperatura culoare LED
CRI
Optica
UGR
Dimabil
Tip dulie
Inaltime
Latime
Lungime
Diametru
Culoare corp
Forma corp
Tip corp
Tip de montaj
Numar becuri
Becuri incluse
Grad de protectie

Pendule si Suspensii Tavan

Se afiseaza 1-32 din 720 produs(e)

Pendul sau Suspesnie

Un pendul/suspensie led sau cu bec se potriveste perfect in sufragerii mari, cu tavan inalt, in bucatarie unde e nevoie de o lumina principala pentru intregul spatiu si de alta care sa lumineze masa. Ar trebui sa fie intotdeauna un pendul cu inaltimea de maxim 60 cm deasupra mesei.

Pentru dormitoru, se alege un pendul led cu o sursa de lumina ascunsa care sa ofere lumina indirecta si sa nu straluceasca direct in ochi, chiar si atunci cand stai culcat in pat.

Pentru baie un pendul led sau cu dulie este ideal, mai ales in zona oglinzii unde este nevoie de lumina pentru activitatile specifice zonei. Ideal pentru siguranta functionarii suspesniei, este necesar un grad de protectie ridicat precum IP 44 sau mai mult, unde umezeala si abrurul sunt in concentratii mari.

O suspensie merge combinata cu spoturi

O suspensie sau pendul poate fi combinat in zona de amplasare cu diferite spotrui aplicate sau incastrate pentru o lumina ambientala mult mai intense dar si un designe mai profund. Totodata, se pot monta si scafe pentru mai multa lumina ambientala cu utilizarea de banda led cu profil din aluminiu.

Ce oferim noi?

Space-lighting.ro va ofera o gama variata de pendule led sau bec pentru diferite zone: pendule bucatarie, pendule baie, pendule dormitor, pendule hol, pendule sufragerie in diferite configuratii si culori: pendule negre sau albe, pendule gold sau aurii, pendule bronz, pendule cristal sau sticla. Materialele din care sunt confectionate respecta regulile de design: pendule aluminiu, pendule ceramica, pendule lut, pendule beton, pendule sticla suflata in diferite culori, pendule bambus, pendule textile, pendule papirus, pendule alama, pendule bronz etc. Totodata va oferim o gama variata de tipuri si stiluri de lumini, de la pendule LED la cele cu dulie E27, E14, G9 sau GU10, pendule vintage sau pendule moderne. Pendulele sunt adresate doar pentru zonele interioare avand un grad de protectie IP 20.

Suspensiile LED prezinta diferiti Indici De Redare Al Culorilor: CRI 80, CRI 90, CRI 92, CRI 95 si temperaturi de culoare, calda, neutra, rece: 2700K/3000K/4000K/6000K.

Aplicabilitate:

-bucatarie

-baie

-dormitor

-hol

-living(sufragerie)

-birou office

-hotel, receptie, etc.

Citeste mai mult