×
Bun venit!

Iluminat subacvatic

Proiectoarele LED subacvatice

Proiectoarele si spoturile incastrate/aplicate LED subacvatice sunt o excelenta alegere atunci cand vreti sa punteti in valoare o fantana sau piscina, sa creati o imagine wow!

Cum sa aleg luminile pentru iluminat subacvatic?

Depinde de ce vrei sa faci sau ce obiect sa pui in evidenta. Pentru iluminat piscine poti sa folosesti banda LED din silicon cu grad de protectie IP 65/IP 68, spoturi incastrate sau aplicate subacvatice, etanse cu grad de protectie IP 68 sau proiectoare led RGB. Pentru iluminat fantani arteziene sau iazuri, proiectoarele LED subacvatice sunt o alegere excelenta. Utilizand proiectoare LED subacvatice cu lumina calda/rece sau proiectoare LED subacvatice RGB,  puneti in evidenta obectivul iluminat prin lumini de contrast sau jocuri de lumini RGB.

Space-lighting.ro va pune la dispozitie o gama de spoturi subacvatice pentru piscine sau fantani  si proiectoare subacvatice LED cu lumina calda/rece sau RGB, unde cu ajutorul unor sisteme dimmer puteti sa creati jocuri de lumini. Gradul de protectie aferent pentru aceste produse, IP 68.

Aplicatii:

-iluminat piscine,

-iazuri,

-fantani arteziene

-orice alta zona cu umiditate crescuta.

Citeste mai mult

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Autentificare

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Autentificare