×
Bun venit!

Spoturi incastrate pardoseala

Se afiseaza 1-37 din 37 produs(e)

Spoturile incastrate de pardoseala 

Spoturile incastrate de pardoseala sunt lumini mici care combina aspectul subtil cu un efect de lumina deosebit.

Spoturile incastrate de pardoseala sunt lumini care, odata instalate, sunt legate indisolubil de arhitectura gradinii, aleei sau pietei. Partea inferioara a spotului - care este in general rotunda sau dreptunghiulara - este incorporata in pamant, in functie de adancimea de instalare. Partea superioara a spotului, care are in general un cadru din otel inoxidabil , sta mai mult sau mai putin la nivelul solului. 

Pericol de coroziune? 

Nu reprezinta o problema cu spoturile de podea incastrate! Cadrul din otel inoxidabil mentionat anterior este decisiv pentru proiectare si protectie, dupa cum probabil ati ghicit deja, care tinde sa fie rotund sau patrat. Depinde de dvs. care dintre aceste doua versiuni alegeti pentru gradina dvs. 

Totodata, spoturi LED incastrate in pardoseala pot fi utilizate si ca lumini de directionare sau atentionare pentru anumite zone, gradina, terasa, alee, trotuare, zone pietonale, impreuna cu stalpii de gradina si proiectoarele de exterior.

Space-lighting.ro va pune la dispozitie o gama de spoturi LED incastrate in pardoseala din inox, grad de protectie IP 67-IP 68, forma rotunda, patrata sau liniara(cu montaj si in tavan), IK 8-9(indicele de presiune la greutate). Diferitele rame din inox va permit sa directionati lumina acolo unde doriti!

Aplicabilitate:

-gradina

-terasa

-alee

-trotuar

-zona pietonala

Citeste mai mult

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Autentificare

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Autentificare