×
Bun venit!

Lampadare Interior

Se afiseaza 1-56 din 56 produs(e)

Lampa de podea. Lampadarul

Lampadarele nu ofera doar iluminarea completabila pentru o camera, ci fac mult mai multe, mai ales cand a ta, este o lampa de inalta calitate de la Space-Lighting.ro. Lampadarele sunt extrem de practice: ofera lumina de umplere intr-o camera unde pot crea dispozitie si ambianta - numim aceasta iluminare ambientala  - dar au si utilizari foarte practice. Lampadarele va vor oferi lumina pentru a citi, a lucra sau a va bucura de un hobby - acesta este ceea ce numim  iluminarea sarcinilor . Veti economisi bani, deoarece puteti opri luminile principale atunci cand aveti nevoie doar de unul sau doua lampadare la un moment dat.

Pe Space-Lighting.ro veti gasi lampadare frumoase cu diferite culori: crom, negru, alb, gold alb-negru cupru, lemn natural sau marmura, care sunt functionale, dar si elemente de design in sine. Puteti alege un lampadar care sa se integreze direct in camera dvs. sau sa alegeti unul care sa stabileasca o noua directie pentru decorul dvs. Prin pozitionarea atenta a lampilor de podea intr-o camera, puteti crea o senzatie mai mare de adancime si spatiu. De asemenea, puteti crea noi zone focale, cum ar fi un colt de lectura sau o zona de joaca. Și, desigur, lampadarele sunt usor de mutat, reglat inaltimea sau abajurul, astfel puteti schimba intreagul design al camerei dvs. destul de repede.

Becul este incorporat?

Da daca vorbim despre lampadarele ce au integrata tehnologia LED sau nu, daca vorbim  despre lanpadarele cu dulie de bec.

In magazinul nostrum veti gasi atat lampadare LED cu diferite temperaturi de culoare: 3000K(lumina calda), 4000K(lumina neutra), 6000K(lumina rece) sau RGB ce isi pot regla intensitatea luminoasa, aici fiind vorba de lampadarele dimabile, cat si lampadare cu dulie de becE27G9 sau E14Gradul aferent de protectie pentru lampadarele de interior este IP 20.

Acestea se pot aplica in orce zona:

-hol

-dormitor

-sufragerie(living)

-birou office

-sala conferinta

-hotel, receptie, etc.

 

Citeste mai mult

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Autentificare

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Autentificare