×
Bun venit!

Veioze Interior

Se afiseaza 1-62 din 62 produs(e)

Veioza  potrivita?

Selectia de lumini disponibile pentru sifoniere, mese laterale, birouri si mese de bucatarie este vasta. Cand alegeti din aceasta gama, cea mai importanta intrebare de pus este daca doriti ca veioza  sa fie functionala sau decorativa - sau poate ambele.

Daca luati traseul decorativ,  atunci trebuie sa tineti cont de stilul dorit. Daca functiile suplimentare sunt importante pentru dvs., asigurati-va ca le includeti in filtrul de cautare pentru a gasi veioza perfecta. Gandi-ti-va bine la ce sa poata face veioza. Daca aceasta include incarcarea telefonului mobil, atunci stiti exact ce sa cautati - o lumina cu tehnologie Qi sau un port USB. Daca iluminarea colorata este importanta pentru dvs., cautati cuvantul „RGB” in lista specificatiilor tehnice. Sau doriti sa reglati intensitatea luminoasa, aceasta caracteristica fiind la veioza dimabila unde este prezent un variator de intensitate luminoasa.

LED sau BEC?

La fel ca toate celelalte lumini, exista anumite modele de veioze led care au tehnologie LED incorporata, cu diferite temperature de culoare: 3000K(lumina clada), 4000K(lumina neutra) sau 6000K(lumina rece). Cu aceste lumini, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la inlocuirea unui bec. Exista, desigur, si modele cu becuri inlocuibile, economice cu tehnologia LED: E27, G9 sau E14.

Aveti la dispozitie in magazinul nostru, Space-Lighting.ro, o gama de veioze LED  cat si cu dulie de bec.

Tipuri de veioza: veioza dormitor, veioza birou office sau veioza living cu diferite culori, veioza alba, veioza neagra, veioza aurie/gold, veioza bronz sau veioza sticla.

Acestea se pot aplica in orce zona:

-hol

-dormitor

-sufragerie(living)

-birou office

-sala conferinta

-hotel, receptie, etc.

Citeste mai mult

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Autentificare

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Autentificare