×
Bun venit!

Profile LED speciale IP 65

Se afiseaza 1-50 din 50 produs(e)

Profile LED din aluminiu IP 65

Pentru spatiile exterioare sau zonele pietonale unde e nevoie de lumina ambientala, indirecta sau de ghidare, profilele din aluminiu cu banda led fiind cele mai indicate datorita designului minimalist si rafinat, dar si datorita eficientei benzii led.

Profilul recomandat pentru zone specifice

Pentru o piscina unde se doreste o lumina ambientala, este indicat un profil LED incastrat cu grad de protective IP65-IP68 si o banda led cu silicon IP65-IP68.

Pentru o terasa sau fatada unei cladiri/case, un profil LED incastrat sau aplicat cu grad de protective IP65-IP68 si o banda led cu silicon IP65-IP68 este indicat. Pe o terasa se pot monta si profile LED din aluminiu suspendate IP 65.

Pentru zonele pietonale, unde exista o presiune mecanica, este recomandat un profil LED din aluminiu incastrat IP65-IP68 cu un grad de rezistenta la presiune mecanica IK 7-8-9.

Ca surse de alimentare pentru banda LED IP65-IP68 de exterior, se recomanda alimentatoarele(driverele) cu grad de protectie IP65-IP68.

Space-Lighting.ro are o gama larga de profile led din aluminiu cu grade de protectitie IP65-IP68, aplicate, suspendate sau incastrate de diferite latimi sau lungimi(2m, 4m, 6m).

Citeste mai mult

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Autentificare

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Autentificare